Bybierne

Nærområde - Bybierne

Kommende information om ældreklubben.

Vestbad ligger centralt, 10 km fra Københavns Centrum, 13 min. med S-tog til Brøndbyøster Station, som ligger ca. 500 fra Vestbad.

Boldklub Vest har til huse i Ulkær 32, og har historie helt tilbage til 1959. Klubben har udviklet sig fra at være et enkelt hyggehold til at have flere både ungdoms og senior hold.

På Café Biblioteket kan du

læse dagens aviser, f.eks Berlingske Tidende, BT, Ekstrabladet, Politiken og

Rødovre Avis. Der er også et udvalg af ugeblade og tidsskrifter

BYBIERNE

I 2014 fik kærene sine egne små hårtarbejdene honningbier. Der er opstillet ialt 10 bistader, som bliver passet af lokale biavlere.

Lokalhus Syd blev stiftet i 1989 og er i dag et uformelt værested på Skolen ved Milestedet, hvor alle områdets beboere og andre interesserede kan samles.

Hønsehaven blev dannet efter et møde blandt interesserede beboere i de 4 boligselskaber AAB, AKB/KAB, Lejerbo 60 og Lejerbo 331.

Bybierne.

Hvis du har hang til søde sager og går rundt med en biavlerdrøm i maven, har du, som beboer i Kærene og Bybjerget, chancen for at producere din egen honning.

Styregruppen i Kærene og Bybjerget har i samarbejde foreningen Bybi startet et projekt, der får det til at summe af liv i Kærene.

Der er opstillet en såkaldt ‘honninghave’, der kan gøre vores område frodigere og sundere og bringe beboerne i nærkontakt med områdets natur.


Honningen fra projektet kan købes på ejendomskontoret og Café biblioteket i deres normale åbningstider.


Læs mere om projekt bybier på deres hjemmeside her - LinkEjendomskontoret

Ulkær 22 st.tv., 2610 Rødovre

Tlf. 36 75 06 88

Email: alo.aab43@aab.dk

Åbningstider.

Mandag:7.30 – 8.30 / 18.30-19.30

Tirsdag til Fredag :7.30 – 8.30

Lørdag og Søndag:Lukket